Xbox

Xbox games

Naast de Playstation wordt er ook wat afgespeeld op de Xbox. De nieuwste console van de Xbox is de Xbox One en is de grote tegenhanger van de Playstation 4. Op deze console is ook een groot aanbod aan spellen. Wij vertellen je hier welke Xbox games het populairst zijn, waar je deze spellen kunt kopen en waar je op moet letten wanneer je op zoek gaat naar een spel voor deze console.

De populairste Xbox spellen

Kinderen spelen tegenwoordig steeds meer online games op diverse consoles. Dit is natuurlijk niet anders met de Xbox. Er zijn veel verschillende spellen tegenwoordig te vinden voor de Xbox. Deze spellen kun je in je eentje spelen, met anderen samen door gebruik te maken van een multiplayer functie en sommige spellen hebben zelfs een online server die je tegen betaling kunt binnentreden. Op deze manier kun je tegen andere spelen van over de hele wereld. Er zijn een aantal Xbox spellen die vandaag de dag enorm populair zijn. Wij hebben voor jou een top 10 samengesteld zodat jij een idee krijgt welke spellen er graag gespeeld worden:

  1. Red Dead Redemption II
  2. FIFA 19
  3. Forza Horizon 4
  4. Far Cry 5
  5. Assassin's Creed Odyssey
  6. Battlefield 5
  7. Assassin's Creed Origins
  8. Rainbow Six: Siege
  9. South Park
  10. Kingdom Hearts III

Naast deze bekende spellen, is het meest bekende spel van tegenwoordig Fortnite. Doordat ze een gratis spel genaamd Battle Royale in hun game hebben verwerkt, is het spel enorm in populariteit gegroeid. Dit spel is niet alleen op de Playstation verkrijgbaar, want jij kan het spel namelijk ook voor de Xbox aanschaffen.

Waar zijn deze spellen te koop?

Het grote aanbod aan Xbox games is op diverse plekken te bekijken en te kopen. Zo kun je in diverse gamewinkels de spellen kopen. Wil jij liever op je gemak een spel kopen? Dan kun je dit ook doen vanuit je bank. Een groot aantal online shops hebben een enorm aanbod aan Xbox spellen zodat jij gemakkelijk vanuit thuis de nieuwste spellen kunt kopen.

Houd bij de aankoop rekening met een aantal punten

Ga jij een spel kopen voor iemand anders? Dan is het handig om met een aantal punten rekening te houden. Als eerste is de leeftijdscategorie een goed punt om naar te kijken. Voor jongere kinderen is het wellicht verstandig om ze geen Xbox spellen van 12, 16 of 18 plus te geven. De inhoud van de spellen kan namelijk als schokkend ervaren worden. Daarnaast worden de Xbox games ook omschreven met diverse symbolen. Met deze symbolen wordt de inhoud van de spellen omschreven. Hierdoor weet je binnen één oogopslag of het spel geschikt is voor de ontvanger.

Gelukkig heeft de Xbox nog een andere functie waardoor ouders meer inzage krijgen in de spellen en content die hun kinderen te zien krijgen. Daarnaast kunnen ouders ook inzage krijgen op hun schermtijd, kunnen er limieten op aankopen gezet worden en wordt de privacy van het kind beschermd. Hierdoor kunnen diverse spellen voor een kind niet zichtbaar zijn in de online store.

Terug naar overzicht