Straat race

Straat race games

Ontdek de uitdagende en snelle wereld van straat race games! Bij deze games kan een fractie van een seconde al zorgen voor verlies. Zorg dus dat je uiterst geconcentreerd bent wanneer je deelneemt aan een van de vele straat race spelletjes die er zoal zijn. Op deze pagina bespreken we alles wat je moet weten over straat race games en welke mogelijkheden er vandaag de dag zoal zijn. Doe jij je gordel alvast om?!

Hoge snelheid met straat race games

Tijdens straat race spelletjes hoef jij geen rekening te houden met de verkeersregels die in het echte verkeer wel gelden. Tijdens deze online games is het toegestaan om door het rood te rijden, om ver boven de maximumsnelheid te gaan en een botsing met jouw auto maakt doorgaans ook niet al te veel uit. Straat race spellen zijn er vaak in verschillende soorten en maten. Zo kun je het online tegen elkaar afleggen in een snelle sprintrace. Hierbij dien je jezelf als racer zo snel mogelijk van de start naar de finish te begeven. Daarnaast zijn er ook tal van circuit races waarbij je gedurende meerdere rondes de baas over de rest dient te zijn op een circuit waarbij je ook te maken krijgt met andere deelnemers aan het verkeer. De reeds genoemde varianten zijn met name populair bij het online racen.

Race met jouw favoriete auto!

Altijd al gedroomd van die snelle sportauto of toch de grote SUV? Het spelen van straat race spelletjes maakt het mogelijk om jouw droomauto te gebruiken voor de meest snelle en uitdagende races. Je dient er wel rekening mee te houden dat jouw droomauto een krasje of deukje kan oplopen. Het gaat er namelijk wel heftig aan toe tijdens deze straat race games! Haal de coureur in jou naar boven en daag anderen uit, wie is de snelste?!

Terug naar overzicht