Playstation

De populairste Playstation spellen

Als we het over spellen hebben, zal de jeugd als eerste spellen opnoemen van diverse consoles. Een van de populairste consoles waar tegenwoordig spellen op gespeeld worden, is de Playstation. Je vindt daarom een groot aanbod aan spellen die enorm van elkaar variëren. Hierdoor is er voor iedereen wel een spel te vinden dat aansluit op je voorkeuren. Wij bespreken hier de leukste en populairste Playstation spellen zodat jij jezelf of iemand anders kan verrassen met een spel!

Het aanbod aan Playstation games

Tegenwoordig vind je vele Playstation spellen die allemaal wel een leuke draai aan hun spel hebben gegeven. Het aanbod is vandaag de dag zo groot dat ze de spellen gecategoriseerd hebben. Hierdoor wordt het vinden van het juiste spel een stuk makkelijker. Zo kun je op zoek gaan naar een actie spel of juist een puzzelgame heel gemakkelijk vinden. Daarnaast kunnen de spellen ook verdeeld worden in spellen voor kinderen; 12+, 16+ en 18+ spellen. Hier moet je goed rekening mee houden wanneer je een spel gaat kopen voor iemand anders.

Hoe vind je het juiste spel?

Omdat het aanbod zo groot is, kan het zo maar eens zijn dat het je niet precies weet waar je moet beginnen met zoeken naar een spel. Vaak kun je wel een aantal populaire spellen vinden waardoor het kopen van de Playstation games gemakkelijker wordt. We hebben daarom voor jou uitgezocht welke spellen enorm populair zijn op deze console. De top tien populairste spellen voor op de Playstation zijn:

  1. God of War
  2. Red Dead Redemption II
  3. Monster Hunter World
  4. FIFA 19
  5. Spider-Man
  6. Far Cry 5
  7. Call of Duty: Black Ops IIII
  8. Assassin's Creed Odyssey
  9. Grand Theft Auto V
  10. FIFA 18

De spellen in deze top 10 verschillen nogal en gaan van first person shooter tot aan sportspellen. Je ziet dus dat het aanbod enorm is. Er zijn natuurlijk nog veel meer andere spellen, maar dat zijn er natuurlijk teveel om hier allemaal op te noemen.

Online spellen van Playstation

Naast de standaard Playstation spellen zijn er ook nog online spellen die je via de Playstation kan spelen. Je kan namelijk via de Playstation Store ook diverse spellen downloaden en spelen. Eén van de bekendste online spellen is Fortnite. Maar ook andere spellen kun je online spelen. Op deze manier speel je via een online community tegen anderen die op dezelfde server als jou spelen. Hierdoor kun je diverse beloningen ontgrendelen en kom je hoger in de ranglijst te staan. Vaak worden met deze online evenementen ook prijzen weggegeven. Hierdoor wordt het spelen tegen elkaar nog leuker en uitdagender!

De meeste Playstation games zijn zowel online als in diverse winkels te verkrijgen. Ga op zoek naar je favoriete spel en begin met spelen!

Terug naar overzicht