Mystic Sea Treasures

Mystic Sea Treasures

Mystic Sea Treasures is een spannende game die jouw behendigheid optimaal op de proef stelt. Al spelenderwijs dien je de schat die zich in het hartje van de zee bevindt te bevrijden door steeds opnieuw schatten te blijven vrijspelen. Verken de gevaren van de zee en ga er vandoor met de absolute jackpot. Mystic Sea Treasures is een populair spel dat op vele online casino websites terug te vinden is. In dit artikel worden onder andere de spelregels van deze spannende game besproken.

De spelregels

Bij deze spannende game heb je de taak om alle vlakjes die beschikken over een gekleurde achtergrond weg te werken. Zodra je drie vakjes van dezelfde soort in één rechte lijn naast elkaar of boven elkaar hebt liggen, zullen deze vanzelf ontploffen. Het spel is uitgerust met drie verschillende soorten van vakjes, namelijk:

De layout

Mystic Sea Treasures is voorzien van een overzichtelijke layout. Gezien het feit dat het spelletje beschikt over een tijdslimiet dient het voor de gamer duidelijk te zijn hoeveel tijd er nog over is en hoe dicht je bij de schat bent. De tijdslimiet wordt weergegeven middels een grote en lange blauwe buis die zich aan de linkerkant van het spel bevindt. Zodra deze buis in zijn geheel is leeggelopen is het spel afgelopen. Als er dan nog vakken zijn die niet in zijn geheel kapot zijn, heb je het level niet gehaald en kun je zodoende niet omhoog naar een hoger level. Houd jij van een uitdaging en ben je benieuwd naar de ultieme schat? Ontdek het zelf bij Mystic Sea Treasures.

Terug naar overzicht