Monstertruck

Monstertruck

Je kent ze vast van televisie: de enorme banden, het enorme kabaal en het enorme vermogen, We hebben het dan natuurlijk over monstertrucks. Deze enorme wagens beschikken over de meest stevige constructies waardoor ze onverwoestbaar zijn. Met hun enorme vermogen, waardoor ze ook nog eens ontzettend snel zijn, zijn dit natuurlijk de perfecte auto's voor races.

Crush auto's

Je ziet het vaker op televisie; auto's die worden verwoest door monstertrucks. Een monstertruck is groot, sterk en staat hoog op zijn wielen. Dat zorgt ervoor dat hij geen enkele moeite heeft om over andere auto's heen te rijden. De monstertrucks zijn perfect om al jouw vijanden in de game te verwoesten. Crush de auto's van jouw tegenstanders met de enorme power van de monstertrucks. Door zijn enorme gewicht en ongekend veel power zullen alle vijanden vernietigd worden.

Springen en vliegen

Door de enorme wielen, gigantische vering en de onverwoestbare ophanging is een monstertruck hét geschikte voertuig om grote klappen op te vangen. Met een monstertruck kun je over schansen springen, over auto's vliegen of spins maken in het zand. Door zijn enorme vermogen in combinatie met de vering en wielen zal de monstertruck in staat zijn om ontzettend veel schade aan te richten. Heb jij zin om gehakt te maken van jouw vijanden op het parcour? Speel dan de monstertruck games en maak een einde aan al jouw tegenstanders. Word de beste monstertruck coureur van het land!

Domineer de race in een monstertruck

Probeer nu snel een monstertruck game en ontdek het gigantische plezier op het gebied van auto's slopen, van grote schansen jumpen en het verwoesten van het parcours. Ben jij op zoek naar een avontuurlijke game die garant staat voor veel speelplezier met veel verschillende mogelijkheden? Kies dan voor een monstertruck game en word de beste monstertruck coureur online!

Terug naar overzicht