City racer

City racing

Cityracer daagt jou uit om het op te nemen tegen de regels van de stad. Jij bent dé man van de straat, rijdt in de dikste wagens en scheurt door de straten. Ben jij de allersnelste in de stad? Ontwijk lantaarnpalen en medeweggebruikers en laat zien dat jij de snelste bent! Ben jij de volgende koerier die alle steden domineert? Heb jij de beste city racing skills? Dan is deze city racing game absoluut iets voor jou. Laat zien dat je de beste bent!

De coolste city racing game op aarde

Domineer in elke stad met jouw city racing skills. Scheur door de straten en laat zien wat je kunt. Vind verschillende parcours in Amsterdam, Londen, Parijs of New York. In elke stad ligt er een nieuwe uitdaging voor je klaar! Drift door de haakse bochten van New York en scheur door de smalle kanaalweggetjes van Amsterdam. Zoek jij nóg meer uitdaging? Probeer dan de keien weggetjes van Parijs. Met City racer scheur je door de steden als een echte straatracer. Deze city racing game is dé hit van dit moment! City racer is er voor urenlang speelplezier en eindeloze uitdaging. Bezit jij alle skills om de beste straatracer van het web te worden? Probeer City racer dan snel!

Bij city racing horen dikke wagens

Als straatracer kun je natuurlijk niet telkens aan komen zetten met dezelfde wagen. Om te kunnen domineren op elk terrein is een uitgebreid wagenpark essentieel. Bij dit city racing spel heb je keuze uit talloze sportwagens met veel vermogen, hoge wendbaarheid en stevige acceleratie. Kortom: er is voor ieder terrein wat wils! Bij City racer kies je uit een uitgebreid assortiment om de beste straatracer van het web te worden. Altijd de juiste wagen om de race te winnen. Probeer deze razend populaire city racing game nu snel!

Terug naar overzicht