Bingo

Online Bingo

Niet iedereen is zich ervan bewust dat bingo games in principe ook tot de categorie gokspellen behoren. Het is namelijk een kansspel. Echter heeft Bingo een iets wat oubollig imago doordat het voorheen met name gespeeld werd in buurt- en bejaardentehuizen. Even geen behoefte aan actie en hectiek? Kies dan voor een relaxed potje Bingo online. In dit artikel wordt alles besproken over online Bingo en de voordelen die het met zich meebrengt.

Bingo spelletjes voor jong en oud

Zoals in de intro al kort vermeld werd, heeft Bingo een oubollig imago. Dit omdat het met name bekend is van de bejaardentehuizen et cetera. Echter heeft de toename van het spelen van Bingo online ervoor gezorgd dat steeds meer jongeren kennis hebben gemaakt met het spel. Zodoende kunnen we stellen dat Bingo geschikt is voor zowel jong als oud. Het spelletje Bingo wordt gekenmerkt door de balletjes met daarop nummertjes. Het doel is om jouw speelkaart, die volstaat met willekeurige nummers, zo snel mogelijk vol te krijgen. Deze nummertjes worden bepaald door middel van de bol die rondgedraaid wordt. In deze bol bevinden zich bingoballetjes. Bij ieder rondje dat gedraaid wordt met de bol komt er een bingoballetje tevoorschijn dat vervolgens wordt omgeroepen door degene die het spel leidt.

Maak kennis met online bingo

Het spelen van live bingo in buurthuizen is door de jaren heen overgenomen door de online wereld. Vandaag de dag wordt Bingo door veel verschillende aanbieders online aangeboden. De spelregels zijn exact hetzelfde en je kunt zowel gratis als voor geld spelen. Wanneer je besluit om voor geld te spelen dien je wel speelkaarten aan te schaffen. Deze kosten doorgaans slechts €1,- of €2,-. Je hoeft niet langer naar een bepaalde locatie te gaan voor Bingo. Tegenwoordig neem je het gewoon online op tegen andere Bingo spelers. Wie gaat er als eerste 'BINGO' roepen?!

Terug naar overzicht